divendres, 29 de juny del 2007

La festa sorpresa de la Raquel, la mestra de P5




El 16 de juny passat els pares i mares d'alumnes de P5 vam voler donar una sorpresa a la Raquel, la mestra que tant bé ha treballat amb les nostres filles i fills. Va ser, esperem, una sorpresa. Ens va costar molt mantenir el secret i tot ho vam preparar amb molta molta il·lusió. Sabem que a la Raquel també li va agradar la vetllada. Els nens tampoc oblidaran la seva mestra!
Si mireu a la dreta veureu que surten uns títols de les fotos, hi podeu navegar i si us agraden les podeu baixar.
No ens oblidem tampoc de la Lola, la nostra estimada Lola que ens va acompanyar junt amb l'Àngels en la preparació de la sorpresa.
A tots els pares i mares de nenes i nens, siguin del curs que siguin els hi reiterem que aquest mitjà està obert a tothom. Només cal fer-nos arribar informació i fotos i les exposarem.
Recordem que si algú vol fer algun comentari ho pot fer i no cal inscriure's enlloc.
Esperem poder repetir festes com la que podeu veure a les fotos cada any.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡ Moltes, moltes gràcies, Raquel !!!

Anònim ha dit...

Fins sempre Raquel!!!
Ni els camaleons, ni les maletes de roba, ni els seus pares i mares t'oblidarem.

Anònim ha dit...

Fins aviat? Raquel
Esperem que la teva tasca a l'escola tingui una continuïtat. T'estimem i desitgem que altres nens del Progrés puguin gaudir d'una excel·lent persona i professional com tú ets.
Petons

Anònim ha dit...

M'agradaria saber per què la nostra estimada directora no ha volgut signar-li la comissió de serveis a aquesta gran professional i per què si que li ha signat a una mestra embarassada, a un que ni coneix i a una altre que es capaç de possar-li un celo a la boca a un nen per ensenyar-li a callar. No tenim dret a opinar sobre l'educació dels nostres fills i decidir qui volem que els eduquin ? Moltes gràcies Raquel per tota la tasca feta !!! Tandebó et valorin més allà ón vagis !!!Tindràn molta sort de tenir-te com a mestra !!!Et recordarem SEMPRE !!!

Anònim ha dit...

El que t'han fet té un nom :

MOBING

i és totalment denunciable.

Anònim ha dit...

Hi ha una mestra agraïda,
hi ha una mestra satisfeta,
hi ha una mestra emocionada que s'acomiada amb una maleta plena, molt plena d'amor...
Hi ha una mestra que us desitja a tots els pares i mares de l'escola progrés molta, molta sort i moltes emocions!
una darrera abraçada per tots vosaltres

Anònim ha dit...

Gràcies Raquel !! Els nens i pares de l'escola on vagis tenen molta sort !!! Gràcies per la teva sensibilitat, gràcies per les hores de dedicació, gràcies per ensenyar-nos a descobrir que és l'educació emocional, gràcies per la teva senzillesa, gràcies per les bones paraules i els sabis consells, gràcies per la classe i l'estil que has demostrat malgrat les adversitats, gràcies per no haver llençat la tovallola en cap moment. GRÀCIES per TOT !!! Perdem una excelent mestra però hem guanyat una amiga.

Anònim ha dit...

Una mateixa pelicula explicada per dues persones diferents no te res a veure:

Hi ha qui és capaç de castigar algú a no fer ambients... això és educació emocional?
Hi ha qui ha tingut nens i nenes preferits afavorint-los descaradament...
Hi ha qui no ha estat capaç de treballar en equip encara que de vegades no pensés igual que la majoria...
Hi ha qui no ha acceptat mai que opinin sobre alguna actuació desafortunada que ha fet...
Hi ha qui ha implicat els propis alumnes en la seva guerra particular, fent comentaris desafortunats i criticant companyes de feina, davant d'ells... així educava les emocions?
Hi ha qui...
Hi ha...
Hi...
...
Hi ha qui ha explicat la seva versió dels fets totalment distorsionada i...
Hi ha qui se l'ha cregut.
I evidentment, hi ha qui negarà rotundament tot el que es diu en aquest escrit (com és molt natural d'altra banda).
Es nota que hi ha algú que només té una versió de la pelicula (totalment subjectiva, es clar).
Es pot prendre partit objectivament quan es coneixen amdues parts de la versió.


Suposo que aquesta secció és d'anonims, doncs veig que ningú signa els seus escrits.
Per no diferir de la majoria, jo tampoc signaré.

Anònim ha dit...

Això és com aquell acudit que diu que hi ha un boig que va per l'autopista contra direcció i el tio agafa i diu un no MOLTS !!! Doncs això és el mateix ... Possiblement la Raquel s'ha equivocat en moltes coses. Ha pecat d'inexperiència pel que fa a la discrecció que hauria hagut de tenir en moltes de les seves actuacions. Però la seva tasca, dedicació i professionalitat amb els nens no es pot possar en dubte i no pot quedar en entredit !! Només s'han de veure els treballs que aquests nens han fet i comparar-los amb altres cursos ... RES A VEURE !!! Només s'ha de veure l'alegria i naturalitat amb la que han anat aprenent aquests nens. Si 89 firmes i families van demanar que es quedés a l'escola no podem estar tots tant equivocats. I els pares també hauriem de poder opinar pel que fa a l'educació dels nostres fills. Això no és una dictadura i l'equip directiu sembla que es prengui les coses com atacs personals... No anem contra la direcció de l'escola ANEM A FAVOR DELS NOSTRES FILLS i de la seva educació !!!! I sembla que això sigui politicament incorrecte. Nosaltres ens estem jugant el futur dels nostres fills ... i ara mateix no el veiem massa clar. Menys puntadetes de peu pel darrera i més treballar pels nens !!!

Anònim ha dit...

Em sap molt de greu que a través d'aquest blog l'AMPA de l'escola Progrés deixi que es fomenti la competitivitat entre els nostres fills i filles, comparant els treballs de classe dels nostres fills. Ja és trist que algú s'hagi dedicat a comparar treballs (poca feina d'altra banda).
La meva filla ha fet treballs meravellosos i ha après moltíssimes coses, i no em cal comparar-los amb els de ningú per saber-ho. Però sobretot ha sigut molt feliç durant tot el curs que és del que n'estic més content.

Endavant Progrés ha dit...

Una mica d'ordre.
La Raquel va endegar un projecte que s'ha valorat, com a mínim per la banda dels pares, molt possitivament. També s'ha de reconèixer que com a persona humana que és, pot cometre errades. En això sembla que tothom pot estar d'acord.

El que no sembla raonable és que des de la Direcció de l'Escola no es doni una resposta clara i contundent a la petició que un bon grapat de pares va fer en favor de la continuïtat d'aquesta mestra.

Si no és bona mestre que es digui.
Si no és una persona de tracte fàcil que es digui.

Per què tenim tanta por a dir una cosa si és veritat...o potser no la diem per què no ho és?

L'opinió més comuna entre el col·lectiu de pares és que des de la direcció de l'Escola es preten aconseguir un equip docent amb una única línia de pensament: el seu.

O amb mi o contra mi.

Per cert, una pregunta: deixant a banda qüestions legals, és raonable que una persona que està delegada en comissió de servei ostenti la direcció d'un centre que no és el seu propi?

I ara, secció Paranys Lingüístics.

Ramona, em sembla que "pel·lícula" va amb l geminada (l·l).
"Té" quan es refereix al verb tenir, porta accent.

"És clar", també necessita accent.

I per acabar, secció Precs i preguntes:

De cara a la propera festa a l'Escola, podries fer els teus discursos una mica més curts?

Gracies,

Un altre anònim (per no diferir)

Eva Martín ha dit...

Cullera! Tant de temps sense entrar al blog i tota la moguda que m'havia perdut, això sembla un "culebrón" per capítols.

Estic molt a favor de la llibertat d'expressió, i a més a més, aquest marro mola, no ens enganyem, però som pitjor que les criatures.

D'una banda volem educació emocional, i suposadament a l'escola hi ha engegat un projecte per formar als nostres fills dins d'aquest marc. Nosaltres llegint i buscant informació com bojos por no perdre pistonada. I la cosa més bàsica de totes és la que més ens costa de fer ("nos metemos todos y que se salve el que pueda")COMUNICAR-NOS AMB LLIBERTAT I RESPECTE.

I jo, per diferir una mica, si que signaré.

Eva Martín.

Bruixes i vaques ha dit...

Si no vaig errada, diria que la directora de l'escola ja fa uns mesos que té plaça definitiva d'educació primària al CEIP Progrés. I, per tant, té tot el dret legítim a presentar un projecte de direcció i assolir la direcció de l'escola si així ho aprova el consell escolar.

Sense posar-me de part de ningú en aquest conflicte, crec que és important ser molt curosos amb la informació:-)

Eva Campano

whatisit69 ha dit...

ESPERO QUE L´ESCOLA SEGUEIXI LA LINEA DE LA RAQUEL I QUE ALTRES DIRECTIUS EGOCENTRICS I GELOSOS DE LA JOVENTUD INNOVADORA SAPIGUEN APROFITAR EL TRESOR ACONSEGUIT.(((DE LA RAQUEL!!!))
HEM SENTO DESABUT DE LA SEVA MARXA, I LI DONC LES GRÀCIES PER LA SEVA PROFESIONALITAT SENSE LIMIT EN EL SEU HORARI PERSONAL, QUE ENTEN ALS INFANS I ALS PARES I SAP ESCOLTAR I DONAR CONCELLS , DE MENTALITAT OBERTA I SEMPRE DISPONIBLE A INNOVAR I MOTIVAR A GRANS I PETITS , DE FER PARTICIPS ALS PARES EN LA VIDA ESCOLAR I L´ESCOLA EN LA VIDA PARTICULAR DELS PARES, QUE RECONEIX UNA ESCOLA TRANSPARENT , DE ESPAI PER A TOTS, EM SENTO ONRAT AMB PROFESIONALS COM ELLA I PENSO QUE FEIA LA NOSTRA ESCOLA IDEAL, HEM PERDUT A UNA GRAN PROFESORA.
GRACIES RAQUEL PER SER COM ETS !!!

Unknown ha dit...

Quina seguretat possant entrebancs no pq. la gent no es pugui expressar no ??