dimarts, 24 d’abril del 2007

Casals d'Estiu amb la Fundació Pere Tarrés

Benvolgudes famílies:
La nostra finalitat, com cada any, és oferir-vos la possibilitat que els nens i nenes de l'escola gaudeixin de l'estiu, en un entorn conegut i amb un equip de professionals amb una àmplia expierència en l'organització d'activitats de lleure.
Per la seva reconeguda experiència en el món de l'educació en el lleure -més de 50 anys-, hem escollit la Fundació Pere Tarrés entitat de referència en el sector, per organitzar i coordinar el Casal d'estiu de la nostra escola, del 25 de juny al 27 de juliol, i del 3 al 7 de setembre.
Per obtenir més informació de la Fundació Pere Tarrés i del nostre casal podeu visitar la seva pàgina web : http://www.peretarres.org/escoles/casals.asp i http://www.peretarres.org/estiu/index.asp o a través de la web de l'Ampa que és aquesta.
A finals d'aquesta setmana us lliurarem una carta explicativa on hi constarà: horari, preus, activitats i excursions. La reunió informativa serà el 16 de maig a les 17,30 hores. També us informarem d'allò relatiu a les inscripcions.
Us avancem que es podrà fer la inscripció per setmanes i escollir fins a quatre horaris al llarg del dia, amb servei d'acollida al matí i tarda. També s'oferirà el servei d'acollida especial de les tardes de juny.
Finalment, us recordem que a partir d'aquest any s'aplica al sector el conveni col·lectiu del lleure educatiu a Catalunya. Això suposa un increment de preu. Malgrat tot, la Fundació Pere Tarrés, continua sent un 9% més econòmica que la m mitjana de preus del conjunt de les entitats amb les que ens hem entrevistat. Tot això sense disminuir la qualitat de les activitats a realitzar.
Per a més informació, mireu a la part superior del web, a mà dreta on hi trobareu un botó que diu Documents interessants, "Box.net" . Si hi cliqueu trobareu un PDF amb tots els detalls del projecte dels Casals

Salutacions
Laura i Esther
Ampa Progrés

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en relació al casal d'estiu sabeu si posaran una lona o algun parapetu per tal de que els nens no tinguin tant de sol a les hores puntes?

Baldo Lostau ha dit...

Estem estudiant diverses solucions, entre aquestes una lona.
Tomeu