dissabte, 14 d’abril del 2007

Comentaris després de la visita d'obres del 13 d'abril


Després de la darrera visita de la comissió de seguiment de les obres de la nova escola, ampliada amb pares i mares que havien demanat ser-hi presents, seguim tenint bones notícies de la marxa de les tasques.

A continuació pengem imatges de la visita i també alguns comentaris que ens han fet arribar el Joan Martínez i la Tere Monfà:

S'han acabat més o menys les coses que s'havien d'acabar i en general tot té molt bona pinta, potser la cuina el menjador més petit del que s'esperava.

Es van plantejar a l'arquitecte alguns dubtes.

  1. El pati dels petits de la segona línia, on és?

  2. Què significa el forat que hi ha al pati?

  3. No és poc un sol lavabo per a 300 nens i nenes de primària?

  4. Hi ha calefacció al poliesportiu - teatre?


Respostes


1. Les dimensions del terreny i la normativa de la Generalitat impedeixen fer més del que s'ha fet. S'ha habilitat un passadís pel darrere d'una de les ales per anar al pati dels petits

2. S'han trobat tres pous de residus de l'antiga fàbrica, que són analitzats i després seran tapats. A altres construccions veïnes se n'han trobat més.

3. No s'han pogut fer altres opcions per espai, però sota de les escales de primària, per la banda del pati hi ha un altre bloc de lavabos.

4 . Hi ha dos escalfadors-ventiladors al poliesportiu i el terra serà de PVC, un material que ja està preparat per ser instal·lat.


En Joan Martínez comenta: la cuina i la sala de l'ampa petita i amb poca llum, però per espai podem donar gràcies.

El conserge tindrà el seu lloc de control, hi haurà sala d'espera, despatx de Direcció, sales de tutoria, etc, etc.

Ara, cal seguir fent el seguiment sobre les obres de la segona línia, la resta són petits detalls”.