dimarts, 30 de gener del 2007

La Comunitat de l’Escola Progrés de Badalona manté les mobilitzacions

El Consell Escolar de l’escola va decidir dilluns, 29 de juny, responent a la petició feta des del Departament d’Educació donar una resposta coherent amb el que ha estat en tot moment la posició assenyada i moderada dels seus components.

“El Consell Escolar del centre ha decidit per unanimitat que la responsabilitat de prendre una decisió sobre la data del trasllat no li correspon.

Així mateix, exigim fer el trasllat a l’edifici nou el més aviat possible, amb totes les garanties de seguretat, equipament i espais”.

Després d’un procés de debat que es pot considerar modèlic, tant per la component del personal ensenyant, com dels pares i de la resta de la comunitat, es va decidir, sense cap necessitat de votació, fer arribar a les autoritats del Departament d’Educació, l’Ajuntament de Badalona i l’empresa GISA la resposta esmentada. Això vol dir que entenem que no era la nostra responsabilitat dir si o no a les dates de trasllat de juny o març i, al mateix temps, que emplacem les autoritats responsables a fer la seva feina.

La segona part de la curta resolució recalca la nostra exigència a les administracions a complir allò que van prometre i també avisar que si es volgués fer el trasllat sense garanties de seguretat o equipaments educatius, ens reservem el dret a negar-nos-hi.

De tot plegat es dedueix el convenciment que mantindrem les mobilitzacions, ordenades i contundents, fins que tinguem la nova escola fons quin fos el calendari que ens plantegessin les administracions responsables.