divendres, 26 de gener del 2007

Resum de la reunió amb Ensenyament i obertura de debat sobre les propostes existents

Us fem arribar un breu resum del resultat de la reunió de divendres, 25 entre AMPA, Consell Escolar, Ensenyament, juntament i Empresa GISA.
Des de Gisa i Ensenyament es manté sense afluixar que l'escola nova estarà acabada a finals de març. Això implicaria que els nens i nenes haurien de conviure uns mesos amb les obres perquè hi hauria coses que no estarien llestes. La contrapartida seria que en el moment en què es canviés de lloc haurien d'abandonar-se els barracots.
La segona alternativa seria esperar al mes de juny a fer el canvi. Llavors, sense especificar què ni com, l'obra estaria més avançada i, afirmen a Ensenyament, que els nens patirien menys el trasbals.
A la reunió la representació de la Generalitat va donar al consell Escolar (10 representants d'ensenyants i 6 de pares i mares) la responsabilitat de triar. La presidenta del consell, la directora Ramona Tàsies es va comprometre a convocar el consell aquest dilluns. Des de l'AMPA l'hi hem demanat un ajornament i no ha volgut.
Hi ha una assemblea de pares i mares per a les 5 de la tarda per prendre una decisió col·lectiva tal com es va decidir en la darrera assemblea. Aquesta decisió afectaria als representants dels pares que van al consell escolar. Aquest consell, i no hi hagut manera d'ajornar-ho, es farà el mateix dilluns a les 7.
Hi ha moltes incògnites a aclarir. Per aquells que no puguin assistir s'ha repartit un full a les agendes amb el vot delegat.
Seria bo que si algú té aportacions prèvies a fer les anés posant a sota d'aquesta notícia com a comentari.
L'AMPA i la comissió de mobilitzacions us agreixen a tots i totes l'esforç fet en les darreres manifestacions.
Gracies a tots i totes

3 comentaris:

JOAN M MARTINEZ ha dit...

Penso que tenim que dir a la persona corresponent , que no volem la pilota.
No varem entrar al setembre, perque es van comprometre al març
ELLS VAN DECIDIR EL MARÇ... VOLEM EL MARÇ (PER DESICIO D´ELLS) AMB TOTA LA PRIMERA LINEA ACABADA (COM ELLS ES VAN COMPROMETRE).

JOAN MARTINEZ

Baldo Lostau ha dit...

Hola sóc Tomeu Ferrer, gestiono el blog i com a tal no em deixa posar el meu nom:
Jo crec que en aqueste assumpte no es pot actuar amb pressa. Penso que Ensenyament ens ha volgut ensarronar. Hem d'exigir que l'escola estigui en marxa en les dates que ells es van comprometre a que hi fos. I aquesta data es a finals de març. Ells han dit que pot estar però que haurem de conviure amb les obres. Si tinguessin clara la marxa del projecte ens dirien amb quines obres i durant quant temps. Penso que hem de demanar la data més propera perquè sabem que no la compliran. I tampoc la compliran si els hi donem més temps, però en aquesta segona ocasió encara podrán badar una mica més, mentre que si fan tard a la primera rebran la nostra pressió.

Anònim ha dit...

Al març de 2006, segons l'escrit que ens va passar l'ajuntament:
"1.El Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya preveu, en relació a les obres del nou edifici del CEIP Progrés, al carrer Providència 2-4, QUE ELS ESPAIS DE LA 1ª LÍNIA I PART DE LA SEGONA ESTIGUIN ACABATS DURANT EL MES DE MARÇ DE 2007.
2.En aquesta data es preveu també traslladar tots els cursos del CEIP Progrés als nous espais, i aturar les obres de la resta de la segona linea fins l'estiu de 2007" (aixó últim no sé si ens interessa).
L'unic que els hem de dir es que CUMPLEIXIN ELS SEUS COMPROMISOS, sense posar en perill la seguretat dels nostres fills ni de ningú de l'escola.