dimarts, 27 de febrer del 2007

Informació sobre la marxa de les obres i imatges de la concentració de Sant Antoni


Alguns pares i mares ens han preguntat si teníem informació sobre la darrera visita d'obres. Hem de dir, des de la redacció d'aquest blog que estem a l'espera que les persones que hi van anar ens diguin amb un cert detall com va anar la visita i el seguiment. Tant aviat com tinguem aquesta informació us la facilitarem en aquest mitjà. S'ha de pensar, però, que en aquests casos la falta de notícies vol dir que tot va com tots volem.
Per a aquelles mares i pares que no hagin pogut desplaçar-se al lloc on es construeix l'escola els podem explicar que, els que hi vivim a prop, hem vist que des de dilluns 26 s'ha pogut hi ha molta més gent treballant i que fins i tot en dissabte s'ha vist moviment. Bon senyal!
D'altra banda, tal com va arribant informació la penjem. Avui us podem mostrar en dues imatges el que va ser la presència dels pares i mares a la festa de Sant Antoni. Un nombrós grup hi va ser present amb cartells i pancartes, convertint el tema de l'escola en un element de curiositat ciutadana.
A més, un grup d'agosarats pares van interpel·lar l'alcaldesa, Maite Arqué. Pel que ens han dit la situació per a la responsable municipal no va ser còmoda, com es pot veure a la foto. Amb tota la raó, mares i pares li van explicar també que ni nens, ni pares ni ensenyants tampoc estem còmodes en la situació actual.