dimarts, 6 de febrer del 2007

Visita d’obres al centre nou i assemblea general de pares i mares a la plaça de la Vila


Les mares i pares que formem part de l’Ampa seguim treballant tot i que de vegades la feina no surti. Perquè sabem que sense la pressió la principal administració responsable de què l’Escola Progrés estigui en situació precària: Educació, no es mourà.

Us posem un exemple. Divendres passat, com a resposta a una carta enviada per una mare, el delegat territorial del departament d’Educació, el ja famós, Camil Fortuny, afirmava que des de la Generalitat s’havia comunicat a la direcció del centre quin seria el calendari de les obres de la nova escola.

Bé, feta la comprovació, dimarts a la tarda no tenim cap calendari. Ja se sap que s’agafa abans a un mentider que a un coix, diu la dita..

Per tant, la propera acció que proposem és simple però ens ajudarà a que els focus de l’actualitat no deixin d’apuntar a Badalona i a l’Escola Progrés. Segons es van comprometre a Educació, l’ínclit senyor Camil Fortuny, el divendres dia 9 es farà una visita d’obres a l’escola nova. En aquesta visita esperem que els responsables de la Generalitat, que no cal oblidar que els paguem amb els nostres impostos, ens informaran del calendari de les obres i de quan esperen tenir l’escola preparada perquè es pugui fer el trasllat.

Un cop els nostres representants tinguin la informació i aprofitant la sortida dels nens i nenes de l’escola, a partir de les 17 hores, farem una petita comitiva des de la sortida del centre fins a la plaça de la Vila on les persones que hagin assistit a la visita ens informaran i prendrem les decisions que considerem adients.

Si finalment no hi hagués visita, cosa que també es probable davant la poca fiabilitat de les promeses de la Generalitat, es faria la mateixa acció i decidiríem entre tots els nous camins a prendre.